Bicikli és babakocsi 2 in 1

 2013.09.05. 06:30

3 KEREKŰ BICIKLI ÉS BABAKOCSI EGYBEN

Nagyon érdekes és forradalmian új járgányra bukkantam.  Sokoldalú és a városi közlekedésben maximálisan kihasználható.


Nagyszerű találmány a biciklizni imádó anyukáknak, szülőknek. Pár másodperc alatt átalakítható bicikliből babakocsivá és fordítva is. Ami nagyon tetszik benne, hogy vásárláskor babakocsiként egyszerűen betolom az üzletbe és nem kell kívül hagynom, lelakatolnom..... A sok féle kiegészítővel teljesen egyedi igényeket elégít ki. Hordozóadaptert is vásárolhatunk hozzá, amivel már újszülött kortól együtt kerekezhetünk szemünk fényével.  És ha gyermekünk már kinőtte, mi pedig nagyon beleszerettünk, egy hatalmas kosárral bevásárlóbringává alakíthatjuk.

Az ára első látásra eléggé borsos, de ha összeadjuk egy jó minőségű kerékpár és egy szintén jó minőségű babakocsi árát, akkor már nem is olyan veszélyes. Mivel a másodlagos piacon itthon elég nagy a mozgás, ha már nincs rá szükségünk, eladhatjuk.

A kép forrása: Pinterest

Több kép: Megtaláltuk a tökéletes babakocsit

Címkék: nők kerékpár bringa bicikli háromkerekű gyermekszállítás gyerekülés előre

A bejegyzés trackback címe:

https://bicikliznijo.blog.hu/api/trackback/id/tr815493479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sára Nuberné Szatmári 2015.04.17. 21:43:07

Érdeklődnék hogy hol lehet kapni és mennyi az ára?
süti beállítások módosítása