A DERÉKMELEGÍTŐ

Nagyon örülök, hogy beköszöntött az indiánnyár... Napközben ugyan kellemes meleg van, de reggelente, munkába menet illetve késő délután már eléggé hűvös. Mivel úgy néz ki, hogy hál' istennek a télikabát egyelőre nem kell, a kiskabát alá viszont ajánlott rétegesen öltöznünk, mert  a nyárias őszben fázhatunk meg/fel a legkönnyebben. 

Ez nem csak a biciklizésre vonatkozik, de itt mindenképp fontos, mert a bringán ülve, kicsit előre dőlök, kicsit felcsúszik a póló és elég pár perc és már előkészítettem magamnak néhány nap kellemetlenséget.

Lányos anyukák figyelem!!!
A tinikre gondolva a csípőfarmer, rövid fazonú kabáttal párosítva nem nagyon védi a derekat, még ha a póló vagy pulóver elég hosszú is.
Viszont akad itt egy divatos megoldás!

Erre találták ki a derékmelegítőt. Amellett hogy hasznos, még divatos is. Többféle méretben és a szivárvány minden színében kapható.
De az egyszínű mellett van mintás és kifordítható is. Sőt már kalocsai hímzéssel is rendelhető.

Nagyon népszerű ez a praktikus ruhadarab. Tulajdonképpen egy póló alj.  Lehet hordani kívül vagy elrejtve. kétrétegű anyagból készül és nem csúszkál.

A képek forrása: Pinterest

Címkék: egészség nők gyermek kerékpár ruházat

A bejegyzés trackback címe:

https://bicikliznijo.blog.hu/api/trackback/id/tr865558627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása