KOSÁR ÉS TÁSKA


A  kötelező felszereltségen felül a sárvédő és a csomagtartó alapfelszereltségnek számít a városi (City) és a túrakerékpároknál  (Trekking). Ide sorolnám még a MTB-k city változatát is. Ha ez megvan akkor jöhet a praktikum!!!

A mindennapos használatra nagyon praktikus kiegészítő a kosár. Lehet a kormányra vagy csomagtartóra szerelhető. A választék  igazán széles az egyszerű dróthálóból készülttől,  a fonott kosarakon át, a trendi kosártáskáig.

Az egyszerű  fixen felszerelt kosarak mellett egyre bővülő kínálattal adapteres (klick fix-es) rendszerű kosarakból választhatjuk ki a stílusunknak legmegfelelőbbet.

Sőt, már állathordozó kosár is van a kínálatban, amit kosárráccsal kiegészíthetünk. Így kis kedvencünket is magunkal vihetjük egy-egy útra.

Első lépésként az adaptert kell a kerékpárra felszerelni, amiről a kosár ezután egy mozdulattal könnyedén levehető.

Nagyon praktikus kiegészítője a biciklinknek, bevihetjük magunkkal az üzletbe illetve ha nincs rá szükség csak otthon leemeljük a bringáról. (így nem adunk rá alkalmat másnak hogy le vagy elemelje :(  ) Vagy kulccsal zárható adaptert is választhatunk.
Az elöl teleszkópos kerékpárokra csak ez a típus szerelhető fel.

A kosárral egyedivé és csajossá, igazán nőiessé tehetjük a bringánkat és formáljuk a saját  stílusunkhoz. A hagyományosan vesszőből font mellett, megjelentek a tartósabb kivitelű, strapabíróbb, polietilén szálakból font kosarak. Az egyszerű ráakasztós mellett itt is van adapteres, klick fix-es rendszerű is.

Megemlíteném még a kosárnál kevésbé népszerű, de nagyszerű kiegészítőt, a csomagtartóhoz rögzíthető tárolódobozt. Erős műanyagból készült kulccsal zárható.

A bejegyzés trackback címe:

https://bicikliznijo.blog.hu/api/trackback/id/tr55468361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása