A NYEREGHUZAT

Közelednek a fagyos reggelek, amikor a reggeli készülődés után a meleg lakásból kilépve a bringámon a hideg nyereg vár. Úgy érzem, az éveim szaporodásával egyre érzékenyebb pontommá vált. Amíg huszonévesen nem foglalkoztam vele, most annál inkább. Engem a hideg önmagában nem riaszt el attól, hogy biciklizzem, csak a hideg nyereg. Erre a problémára megoldás a mai témám: a nyereghuzat.

A nyereghuzat nem a nyerget hivatott védeni a fenekünktől, hanem fordítva! 
Nagyon sok jópofa, vicces figurás nyereghuzat létezik, de szerintem a fent említett ok elkerülése érdekében vastag szivacsos vagy zselés nyereghuzatot válasszunk. Innentől kezdve nem fog problémát okozni, hogy hidegebb időben is megmozgassuk kicsit magunkat.

Egy mozdulattal levehető bárhol, elfér a táskádban.

Fontos!

Ne felejtsd el levenni a nyeregről mielőtt magára hagyod a biciklidet, mert

  • esetleg más viszi el! sajnos ilyen világban élünk...
  • ha nem viszed magaddal meleg helyre, akkor nem véd meg a hideg nyeregtől.

Ha otthon nem tudod a bringádat fűtött, vagy fagytól védett helyen tárolni, akkor a nyereghuzatot vidd be magaddal a lakásba. A zselés nyereghuzat is lehet hideg, bár nem annyira mint az egyszerű nyereg.

Címkék: felszerelés nők kerékpár bicikli

A bejegyzés trackback címe:

https://bicikliznijo.blog.hu/api/trackback/id/tr685560024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása