Gyermekkel a bringán II.

 2013.07.30. 07:03

BICIKLIS UTÁNFUTÓ

Nagyon praktikus kiegészítő a biciklihez, pláne ha 2 gyermeket szeretnél szállítani vele. A gyerkőcök mindenképpen élvezik az effajta utazást...

Nagyon stabil és biztonságos. Mivel a gyermekek viszonylag alacsonyan (a két kerék között) helyezkednek el, nem fenyeget a felborulás veszélye, még akkor sem, ha esetleg a húzó biciklis elesik. Általában 5 pontos biztonsági övvel csatolhatjuk be a csemeténket.  Eshet eső, fújhat szél, a gyermeket nem fenyegeti az elázás veszélye a lehajtható esővédőnek köszönhetően.

Jó szolgálatot tehet, ha a hétköznapokban szeretnénk autó helyett, eme egészséges testmozgásnak hódolni. Mellékhatásként talán lemegy pár kiló :)

Létezik többfunkciós változat, amely 2 bolygókerék segítségével  babakocsivá  vagy egy nagy kerékkel futóbabakocsivá alakítható.

Megoszlanak a vélemények a használatával kapcsolatban. Negatívumokat általában nem használók hangoztatják.
Nyilván nem a zsúfolt városi forgalomba, autók között lavírozunk vele.

Igen, a szülőknek is meg kell szokni a használatát és lehet, hogy a megszokott útvonalon is változtatni kell, de mindenképpen egy nagyszerű találmány!!

A bejegyzés trackback címe:

https://bicikliznijo.blog.hu/api/trackback/id/tr485429735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása